MEDIUS

Teremtett borvidék

Teremtett borvidék címmel jelent meg az az elegáns kivitelű, igényes tartalmú album, amely közel 300 művészi fotóval, magyar és angol nyelven mutatja be a Pannonhalmi Borvidéket, ezen belül Pannonhalma ezer éves történetét, szőlőtermesztő és borásztradícióit, fejlődését.
 
3.900 forintért (+postaköltség) megrendelheti a könyvet, és eljuttatjuk a megadott címre.
A Medius Irodában (9026 Győr, Damjanich u. 15.) helyben történt megvásárlás esetén 3.500 forintért megvásárolható!
 
Száraz Lajos, az album szerkesztője: „Ez a könyv hűség a borvidékhez, tisztelgés az őseinknek, akik megteremtették a fejlett borkultúra alapjait ezen a tájon. A ma itt élő borászok törekvéseinek méltatásával, bemutatásával a borvidék izgalmas történelmi múltja, gazdag jelene és ígéretes jövője bontakozik ki.”
 
Várszegi Asztrik főapát úr ajánlásában kiemelte, hogy „gazdag tradíciónk egy fontos, ma is vonzó részét szeretném megismertetni a Kedves Olvasóval, amikor e könyvet ajánlom, amely történelmi hátterünk, borvidéki településeink és a régió emberközeliségéről, barátságosságáról és hitelességéről tanúskodó pincészeteink eddigi legátfogóbb bemutatásának céljából született meg. Isten hozta a kedves olvasót! Boraink vidámítsák meg szívét, teremtsenek közösséget családjában és barátai között!”
 
Megrendelés: medius@mediusnet.hu vagy 96/316-669


“Körbenézel és azt  látod,
 hogy mindenki egy irányba
 halad...
 Lépj ki a sorból és hagyd,
 hogy téged kövessenek”
MEDIUS Group