MEDIUS

Kiegészítő tevékenységek

Előző oldal Következő oldal
A „Teremtett borvidék” bormarketing szakmai hálózat kialakítása a Pannonhalmi Borvidéken c. projekt keretében „Teremtett Borvidék” címmel magyar-angol nyelvű könyv kiadása a Pannonhalmi Borvidékről. (LEADER)
Iseum Savariense Régészeti Műhely és Tárház Intézményének az arculat kidolgozása, az arculati kézikönyv elkészítése Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából.
A Szombathelyi Szennyvíztisztító Központ átadása alkalmából rendezvény szervezése az Európai Unió regionális ügyekért felelős biztosának részvételével az NFÜ megbízásából.
„Milyen a jó prezentáció?” címmel szakmai tréning az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőinek, munkatársainak.
A „Közösen a Környezetért” című rajzpályázat meghirdetése, díjkiosztó ünnepség és a kiállítás megszervezése 165 pályázó diák részvételével.
„Mosonmagyaróvári Nagytérségi települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer fejlesztése” című projekt kabala figurájának (Kukafülű Aladár) terveztetése, kialakítása, szavaztatása a társulás területén lévő 71 település iskoláinak, Önkormányzatainak és civil szervezetének bevonásával.
A kapuvári gyógyturisztikai marketing stratégia kidolgozása Kapuvár Város felkérése alapján.
Az E.ON-nal kötött együttműködési szerződés alapján a „gólyamentő” projekt bemutatására használt eszközök kiállításának megszervezése a Környezetvédelmi Világnap keretében.
Sajtótájékoztató szervezése a Széchenyi István Egyetem új építész műtermének (Black Boksz) átadása alkalmából a SZE megbízásából.
Szakmai tanulmány készítése az EU által is támogatott környezetvédelmi projektek előkészítéséhez kapcsolódó PR, kommunikációs feladatokról az NFÜ felkérésére.
A megújított győri játszóterek bemutatását szolgáló összefoglaló kiadvány készítése Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából.
Magyarország – Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program „Két oldalt partot érni…” elnevezésű projekt keretében jövőműhelyek szervezése - szakmai dokumentációk készítése, Észak- és Dél-Komárom Város Önkormányzatainak megbízásából. (HUSK)
A „Teremtett borvidék” bormarketing szakmai hálózat kialakítása a Pannonhalmi Borvidéken c. projekt keretében I. Pannonhalmi Bormarketing Konferencia szervezése. (LEADER)
 
Regionális Környezetvédelmi Világnap szervezése a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás megbízásából, a Győr-Szentiváni Váci Mihály Általános Iskolában.
Iseum Savariense Régészeti Műhely és Tárház Intézményéhez kapcsolódóan a látogatók bejelentkezését, a hazai és nemzetközi tudományos kapcsolatok koordinálását, az aktív vizuális bemutatókat felvonultató, valamint a jegyrendelés lehetőségét is biztosító honlap teljes körű tervezése, fejlesztése Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából.
A pannonhalmi borvidék logojának (védjegyének) és teljes körű arculatának megtervezése a Pannonhalmi Borvidék Hegyközsége megbízásából.
A győri szennyvíziszap komposztáló üzemében keletkező újrahasznosítható kerti komposzt megismertetésére rendezvénysorozat szervezése a lakosság körében és a sajtó részvételével a Győr Kommunális Szolgáltató Kft. megbízásából.
Ifj. Pusztai Antal nemzetközi Yamaha díjas gitárművész koncertturnéjának megszervezése.
Regionális Madarak és Fák napja szervezése a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás megbízásából Győr-Sashegyen.
Móri Borvidék - az ezerjó hazája c. információs könyv készítése, Mór és Pusztavám Községek Hegyközségének megbízásából.
Előző oldal Következő oldal
“Körbenézel és azt  látod,
 hogy mindenki egy irányba
 halad...
 Lépj ki a sorból és hagyd,
 hogy téged kövessenek”
MEDIUS Group