MEDIUS

Több mint egymilliárd forintból fejlesztik tovább Győr és térsége hulladékgazdálkodási rendszerét

2018.02.15. 14:10
Küldés e-mailbenNyomtatásKeresésVissza
Több mint egymilliárd forintból fejlesztik tovább Győr és térsége hulladékgazdálkodási rendszerét
A korábban megvalósított hulladékkezelő rendszer továbbfejlesztése, magasabb szintű hulladékkezelés megvalósítása, és a költség-hatékonyság növelése mellett a hulladékkezelő kapacitások bővítése a célja annak a 112 települést érintő projektnek, amelyet mintegy 1,2 milliárd forintból valósít meg a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás.
 A „Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás közszolgáltatási területén, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre” című projekt (KEHOP-3.2.1-15-2017-00016) nyitórendezvényét február 15-én, csütörtökön tartották Győrben.
Az eseményen Borsi Róbert, a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának elnöke számolt be a projekt egyes elemeiről, és mutatta be a megvalósulás főbb állomásait. Az eseményen kiderült, hogy a program keretein belül a meglévő hulladékkezelési technológiát tovább korszerűsítik, kiegészítve ezzel a korábbi fejlesztési pályázat keretében megvalósult hulladékgazdálkodási rendszert.
“Körbenézel és azt  látod,
 hogy mindenki egy irányba
 halad...
 Lépj ki a sorból és hagyd,
 hogy téged kövessenek”
MEDIUS Group