MEDIUS

Hírek

Előző oldal Következő oldal
Nívódíjat kapott Magyarország legnagyobb intermodális csomópontja
Építőipari Nívódíjat kapott komplex infrastruktúra létesítmény kategóriában a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő. A kikötő a nyugat-dunántúli régió legnagyobb intermodális központja. Büszkén vállaltuk a projekt PR és kommunikációs feladatainak elvégzését. Gratulálunk a konzorciumnak a rangos díjhoz.
Új fedett piac és árusító tér épül Körmenden
Körmend Város Önkormányzata - sikeres pályázat alapján - 400 millió forintos támogatással, a régi nyitott piaci területen új fedett piac és árusító tér beruházását kezdi meg a közeljövőben. A projekt keretében egy 282,53 m2 alapterületű árusító tér és egy 475,24 m2 alapterületű, vásárcsarnokként is üzemelő épület kerül megvalósításra, rendezvénytérrel zárható üzletekkel.
Ez egy KLASZ projekt!
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület projektjének célja a helyi igényekhez igazodva a szerhasználat megelőzése és visszaszorítása érdekében szemléletformáló programok, valamint célzott beavatkozások támogatása a közösségek és a családok bevonásával.A megvalósítani kívánt programunk összhangban van a Nemzeti Drogellenes Stratégia szemléletével, tartalmával, céljaival. A pályázati program az egészségfejlesztő megközelítés tükrében valósul meg. Az egészséges szermentes életet támogatja, illetve az ezekhez vezető személyes, közösségi feltételeket erősíti minden elemével.

Kerékpárút és új vasúti átjáró beruházásának ünnepi átadó rendezvénye, Körmend
Körmend Város Önkormányzata, a Győr–Sopron–Ebenfurti Vasút Zrt., a Körmend Múltja, Jelene és Jövője Közhasznú Alapítvány - az EGIS Gyógyszergyár Zrt. támogatásával - és közös együttműködéssel kialakította a kétirányú kerékpáros átvezetést a Mátyás király utcai vasúti átjáróban Körmenden.
Közel hárommilliárd forintból fejlesztik tovább az Észak-Balatoni Térség hulladékgazdálkodási rendszerét
A korábban megvalósított hulladékkezelő rendszer továbbfejlesztése, magasabb szintű hulladékkezelés megvalósítása, és a költség-hatékonyság növelése mellett a hulladékkezelő kapacitások bővítése a célja annak a 166 települést érintő projektnek, amelyet mintegy 2,9 milliárd forintból valósít meg az Észak-Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék Kezelési Önkormányzati Társulás.
 


Több mint egymilliárd forintból fejlesztik tovább Győr és térsége hulladékgazdálkodási rendszerét
A korábban megvalósított hulladékkezelő rendszer továbbfejlesztése, magasabb szintű hulladékkezelés megvalósítása, és a költség-hatékonyság növelése mellett a hulladékkezelő kapacitások bővítése a célja annak a 112 települést érintő projektnek, amelyet mintegy 1,2 milliárd forintból valósít meg a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás.
 

„A körmendi Batthyány-Strattmann kastély színháztermének rekonstrukciója” című projekt ünnepélyes átadója.
Október 27-én átadták a körmendi Batthyány-Strattmann kastély felújított színháztermét. A Belügyminisztérium 500 millió forintos támogatásának köszönhetően felújították a színházterem nézőterét és színpadát, lecserélték  az elavult fény-és hangtechnikát, korszerűsítették a színpadhoz tartozó szociális helyiséget, valamint a nézőtér fűtését, hűtését és szellőztetését.



A körmendi Vadászlak és természeti környezetének megújítása
Körmend Város Önkormányzata 2014. áprilisi döntésével megerősítette azt a szándékát, miszerint a város központjában található Batthyány kastély-együttes és a hozzá tartozó park természeti értékeit és az épített örökség elemeit mai állapotában megőrzi, vagy eredeti formájában megpróbálja helyreállítani. Ezeknek a céloknak újabb jelentős állomása az EGT Finanszírozási Alap projekt-támogatásával megújuló Vadászlak és annak közvetlen természeti környezetének ökológiai rekonstrukciója.  
Pannonhalmi Borvidék a facebookon
Ma már szinte nélkülözhetetlen, hogy elérhető legyél a facebookon. A Pannonhalmi Borvidék aktuális információit egy kicsit más hangvételben közvetítjük a rajongóknak.


Megújúlt a Pannonhalmi Borvidék weboldala
Új év, új remények a szőlőkben, amihez mi egy új honlappal szeretnénk hozzájárulni. Reméljük, hogy a mai kornak megfelelő, esztétikailag és tartalmilag is korszerű honlapot sikerült megalkotnunk. 

www.pannonhalmiborvidek.hu
Előző oldal Következő oldal
“Körbenézel és azt  látod,
 hogy mindenki egy irányba
 halad...
 Lépj ki a sorból és hagyd,
 hogy téged kövessenek”
MEDIUS Group