A pályázat még nem került elbírálásra, kérjük látogass vissza később
 
"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"
INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRA
 
Az Ország Közepe Önkormányzati Társulás, az „OKÖT hulladékgzalálkodási rendszerének fejlesztése eszközbeszerzésekkel” (KEOP-1.1.1J/C/13-2013-0028) című projekthez kapcsolódóan "TE IS SZELEKTÍV VAGY?" elnevezéssel internetes játékot hirdet, az érintett 10 településen működő általános iskolák felső tagozatos, és középiskolás diákjai számára.
 
Kíváncsi vagy, hogy mennyire vagy tájékozott a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témakörében?
Ha szívesen részt vennél egy internetes környezetvédelmi játékban, akkor látogass el a www.dabas.hu internetes oldalra vagy a projekt szemléletformálásáért felelős cég honlapjára a www.mediusnet.hu-ra.
Keresd az internetes játék figyelemfelhívó bannerét, és egy kattintás után eljutsz a játék oldalára, ahonnan már kezdheted is a versengést.
 
A játékban az első három helyezést elérő diákot értékes díjjal jutalmazzuk!
 
A kvíz kérdések kitöltése időre történik. A 20 kérdés megválaszolása után szükség lesz a nevedre, címedre, születési dátumodra, e-mail címedre (lehet az iskola e-mail címe is) és a telefonszámodra. Az eredményes és gyors befejezés érdekében ezeket az adatokat a kitöltés indítása előtt készítsd elő!
 
A "TE IS SZELEKTÍV VAGY?" internetes játék első három helyezettjét értesítjük a játék lezárását követően, ezért is szükséges, hogy az adatokat pontosan add meg.